Ντι Μαρία: Το απρόσμενο φαβορί για την απόκτηση του

Για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Με την ομάδα της Γιουβέντους αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Άνχελ Ντι Μαρία με το συμβόλαιο του όμως να είναι μονοετές και ο ίδιος να καλείται να εξετάσει τις επιλογές του.

Ο 34χρονος Αργεντίνος που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής Αργεντινής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ, φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο.

Αυτό μόνο πιθανό δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή να γίνει με την φανέλα της Γιουβέντους, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά δεν αποκλείεται να γίνει με αυτή της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Fichajes, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ντι Μαρία το ερχόμενο καλοκαίρι, παρόλο που στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, ενώ υπήρχε προφορική συμφωνία, ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε λόγω ηλικίας.

Βέβαια, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως θα εξετάσει αρκετούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το FFP.

Τον ποδοσφαιριστή στη λίστα τους, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, φέρεται να έχουν και οι Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντι Μαρία είχε εκφράσει και παλαιότερα την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα,εξαιτίας της ύπαρξης του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Χεσέ Ροντρίγκεθ

Πρώην παίκτης της Ξάνθης δολοφονήθηκε από φίλο του σε καφετέρια

Δυστυχώς εάν η Ατλέτικο πάει για τον Άμραμπατ δεν θα δούμε το πιο σκληροπυρηνικό κέντρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK