Τσέλσι: Η "αδράνεια" των μπλε στέλνει Σαουδική Αραβία τον ηγέτη του κέντρου της

Για το μέλλον του Ενγκολό Καντέ καλείται να αποφασίσει άμεσα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Τσέλσι: Η "αδράνεια" των μπλε στέλνει Σαουδική Αραβία τον ηγέτη του κέντρου της
Ο Ενγκολό Καντέ AP

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον Αργεντίνο να καλείται να πάρει αποφάσεις τόσο για τους παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ όσο και για τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ποτσετίνο να εισηγείται την αποχώρηση του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους μπλε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, καλείται να πάρει άμεσα απόφαση και για το μέλλον του Ενγκολό Καντέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε αλλά με την επιστροφή του πήρε φανέλα βασικού υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά το γεγονός πως υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ της Τσέλσι και του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του δεν έχει ανανεωθεί, με ομάδες από την Σαουδική Αραβία να καιροφυλαχτούν και να ετοιμάζουν προτάσεις, όπως έγινε και στις περιπτώσεις των Μέσι, Μπενζεμά και Τζέκο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πάει Βαρκελώνη μέσω... Μαϊάμι

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο σύλλογος του UCL που θέλει να "κλέψει" το ταλεντάκι του Κλοπ

Λιβάκοβιτς: Κοντά σε ομάδα "έκπληξη" βρίσκεται η αποκάλυψη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK