Αγγλικές σειρήνες για το αστέρι της Νότιας Κορέας

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι και της Νότιας Κορέας, Κιμ Μιν Τζάε φέρεται να δείχνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα.

South Korea's Kim Min-jae eyes the ball during the World Cup group H soccer match between South Korea and Ghana, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Κιμ με την φανέλα της Νότιας Κορέας AP

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ ήταν η Νότια Κορέα παρά το γεγονός πως γνώρισε τον αποκλεισμό δεχόμενη τέσσερα γκολ από τη Βραζιλία στην φάση των 16.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας που ξεχώρισε στη διόργανωση με τις εμφανίσεις ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι, Κιμ Μιν Τζάε.

Ο ένας από τους πολλούς Κιμ της 11αδας μπορεί να πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Νάπολι μόλις πριν λίγους μήνες αλλά ήδη σύλλογοι από την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, σύμφωνα με το GOAL

Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ οι οποίες αναμένεται να ασχοληθούν για την περίπτωση του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απαιτήσεις της Νάπολι για τον ποδοσφαιριστή ξεπερνούν τα 40.000.000 παρά το γεγονός πως μόλις πριν λίγους μήνες η ιταλική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 18.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Φενέρμπαχτσε.

Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως παρόλο που ακούγονται πολλά για το μέλλον του εκείνος αποφεύγει να δίνει συνενετύξεις και θέλει να παραμείνει στη Νάπολι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

Οι λόγοι που ο Ρονάλντο είναι GOAT αντί του Μέσι, σύμφωνα με τον Πιρς Μόργκαν

Μπενζεμά: Η αιτία που απομακρύνει τον Καρίμ από το Κατάρ είναι πιο βαθιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK