Νεϊμάρ: Πήγε σε πάρτι στην Βαρκελώνη εν αγνοία της Παρί

Στην Βαρκελώνη για να πανηγυρίσει με πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε ο Νεϊμάρ με την MARCA να αποκαλυπτεί πώς πήγε και σε ένα πάρτι μαζί με κάποιους από αυτούς.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Χωρίς τον Νεϊμάρ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο ποδοσφαιριστής προσφάτα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να λύσει το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αστράγαλο του, με την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους να αναμένεται με τη νέα σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο του χρόνο και βρέθηκε στην Βαρκελώνη το προηγούμενο διάστημα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της LaLiga μαζί με κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, ο Βραζιλιάνος δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα δείπνο με τους παίκτες της ομάδας αλλά "ξεσάλωσε" με κάποιους από αυτούς σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Όλα αυτά εν αγνοία της Παρί η οποία θυμίζουμε πως πρόσφατα τιμώρησε αυστηρά τον Λιονέλ Μέσι καθώς πήγε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Σαουδική Αραβία χωρίς να ενημερώσει.

Πάντως, η γαλλική ομάδα ψάχνει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, μετά και τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στο Παρίσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Πάει για το μπαμ με τον διάδοχο του Μπουσκέτς

Μπονούτσι: Προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του ο θρύλος της Γιούβε

Χάλαντ: Ετοιμάζεται για την Ρεάλ "εκτελώντας" τον Γκρίλις

News 24/7

24MEDIA NETWORK