Νεϊμάρ: Πρώτα τον αποδοκίμασαν και μετά τον έκαναν trend στο twitter

Hashtag υποστήριξης προς τον Νεϊμάρ έχει γίνει της μόδας στο twitter τις τελευταίες ώρες, λίγο μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Βραζιλιάνος έξω από το σπίτι του.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Νεϊμάρ, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε στον αστράγαλο και τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή και το απροειδοποίητο ταξίδι του Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία, ο Νεϊμάρ αμφισβητήθηκε έντονα από μεγάλη μερίδα των φίλων της ομάδας του, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν μέχρι και έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου δεν άρεσαν σε όλους, με αποτέλεσμα στην πλατφόρμα του twitter να γίνει trend το hashtag #SoutienNeymar που θα πει "στήριξη στον Νεϊμάρ".

Θυμίζουμε πως οι τελευταίες εξελίξεις έχουν βάλει σε σκέψεις τόσο την Παρί όσο και τον Βραζιλιάνο για το μέλλον του, με δημοσίευμα να αναφέρει πως η γαλλική ομάδα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 75.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Είπε σε συμπαίκτη του να μην πάει για ποτό και εκείνος τον έστειλε στον πάγο του μπάνιου του

Νάγκελσμαν: Μετά το "όχι" στη Τσέλσι, μίλησε με κορυφαία ομάδα και περιμένει

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να πάρει από την Μπάρτσα τον νέο "Γιάγια Τουρέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK