Σνάιντερ: Ξεσπά κατά της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της Premier League

Βολές κατά της αγωνιστικής εικόνας του Έντσο Φερνάντες εξαπέλυσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ λέγοντας μάλιστα πως αν ήταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι θα τον καλούσε σε απολογία.

Ο Γουέσλει Σνάιντερ στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ολλανδίας
Ο Γουέσλει Σνάιντερ στην τελευταία του συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ολλανδίας AP

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League έκανε η Τσέλσι στη χειμερινή περίοδο καθώς απέκτησε από την Μπενφικά αντί 121.000.000 ευρώ τον Έντσο Φερνάντες.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής "εκτόξευσε" τις μετοχές του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα στηρίγματα του Λιονέλ Μέσι και ανταμείφθηκε με τη μεταγραφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο νεαρός μέσος προς το παρόν δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του με τις κριτικές προς το πρόσωπο να είναι αρκετές παρά τη σύντομη θητεία.

Κριτική για την αγωνιστική εικόνα του Έντσο έκανε και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ λέγοντας πως είναι έκπληκτος από το πόσο αδιάφορος παρουσιάζεται στους αγώνες της Τσέλσι ο Αργεντινός ξεκαθαρίζοντας πως αν ήταν στη θέση των ιδιοκτητών της ομάδας θα τον είχε ήδη καλέσει να απολογηθεί.

"...Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου και έβλεπα τον Γκάλαχερ να κάνει σπριντ και τον παίκτη που έδωσα 100.000.000 ευρώ να μην τρέχει τότε ναι θα ήμουν θυμωμένος. Θα καλούσα αυτό το αγόρι σε μία συνάντηση την επόμενη κιόλας μέρα αν ήμουν ιδιοκτήτης. Δεν νομίζω ότι είναι και σπουδαίος ποδοσφαιριστής..."

Διαβάστε Περισσότερα

Αναστήθηκε ο Ικάρντι και δύο ομαδάρες χτυπούν την πόρτα του

Παρί: Ο Γκαλτιέ πάει "κόντρα" στα σχέδια του Κελαϊφί

Μπάγερν: Η σπόντα του Καν για Χάλαντ πριν το διαζύγιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK