Γιόρτασε την άνοδο της ομάδας του με 50 μπουκάλια, 36Κ λογαριασμό κι ένα αδιανόητο πουρμπουάρ

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που βγήκε βόλτα στο Μόναχο κι έκανε χαμό με την παρέα του ξοδεύοντας ένα κάρο χρήματα.

Czech Republic's Tomas Soucek, left, and Kosovo's keeper Arijanet Muric challenge for the ball during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between Czech Republic and Kosovo in Pilsen, Czech Republic, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Αριγιανέτ Μούριτς AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Μπέρνλι του Βενσέντ Κομπαντί εξασφάλισε από νωρίς την άνοδο στην Premier League και ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας, Αριγιανέτ Μούριτς το γιόρτασε και με το παραπάνω όπως αναφέρει ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας BILD και αναπαράγει στο Νησί η Daily Mail.

Το πάρτι του Κοσοβάρου και των φίλων του έλαβε χώρα στο Μόναχο και την ιστορία ανέδειξε η κυρία που ανέλαβε το σέρβις της παρέας. Και πώς να μην το κάνει αφού οι Μούριτς της άφησε φιλοδώρημα 10.000 ευρώ το οποίο όπως είπε η ίδια μοιράστηκε με τους συναδέρφους της κι κάποια από τα εναπομείναντα τα ξόδεψε για να αγοράσει σκυλάκι.

Ο ανοιχτοχέρης Μούριτς, βέβαια, δεν σταμάτησε στο γεναιόδωρο φιλοδόρημα καθώς επένδυσε στη διασκέδασή του άλλες 36.000 ευρώ σε πανάκριβα μπουκάλια τα οποία μοιράστηκε και με τα διπλανά τραπέζια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης αγόρασε πάνω από 50 μπουκάλια με σαμπάνιες, κρασιά και ουίσκι.

Για την ιστορία ο Μούριτς έγινε παίκτης της Μπέρνλι το καλοκαίρι με τους Κλάρετς να τον αγοράζουν από την Σίτι αντί 3.000.000 ευρώ. Ο 24χρονος Κοσοβάρος μετράει εφέτος με τον Κομπανί προπονεί 38 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Ζλάταν: Αν η Μίλαν σηκώσει το UCL "κινδυνεύει" το όνειρό του

Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

Πεπ: Έκανε τεράστια κίνηση για χάρη του Σανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK