Νιούκαστλ: Δαπάνησε μόλις 350 χιλιάδες για να αγοράσει γεννηθέντα το 2004 που πάει στο Μουντιάλ

Τον άσο της εθνικής Αυστραλίας, Γκάρανγκ Κουόλ, έχει υπογράψει η Νιούκαστλ για τον Γενάρη του 2023, με τον 18χρονο Αυστραλό να είναι ένας από τους νεότερους που θα βρεθεί σε Μουντιάλ.

Newcastle's Fabian Schaer celebrates after scoring the opening goal of his team during the Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle at Tottenham Hotspur stadium, in London, England, Sunday, April 3, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν το γκολ τους στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ AP

Μία κίνηση που είχε περάσει απαρατήρητη έχει κάνει η ομάδα της Νιούκαστλ δαπανώντας μάλιστα πολύ λίγα χρήματα, πιάνοντας στον ύπνο τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές.

Τα βαθύπλουτο κλαμπ έχει υπογράψει από τώρα για τον Ιανουάριο του 2023 τον 18χρονο Αυστραλό επιθετικό της Σέντραλ Κοστ, Γκαράνγκ Κουόλ.

Ο Κουόλ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, κάτι που αντιλήφθηκαν από νωρίς στη Νιούκαστλ, πληρώνοντας μόλις 350.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ο Αυστραλός μάλιστα ανήκει σε μία ξεχωριστή λίστα καθώς είναι ο ένας από τους μόλις έξι παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2004 και θα βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Formula 1: Τέλος ο γιος του Σουμάχερ, τι θα κάνει το 2023

Άρσεναλ: Ο πιτσιρικάς με τις δύο συμμετοχές στο Λονδίνο που έχει μπει στο μάτι της Μπάρτσα

Μουντιάλ 2022: Το wonderkid που μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Μέσι ή του CR7 και επέλεξε τις ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK