Άρσεναλ: Ο πιτσιρικάς με τις δύο συμμετοχές στο Λονδίνο που έχει μπει στο μάτι της Μπάρτσα

Τον Τσάρλι Πατίτο φέρεται να θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα από την Άρσεναλ, εκμεταλλευόμενη τη λήξη του συμβολαίου του με τους Κανονιέρηδες.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, England, Monday, April 4, 2022. Crystal Palace won 3-0. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός στον πάγκο της Άρσεναλ στη αναμέτρηση με τη Κρίσταλ Πάλας AP

Ταλέντο που άρχισε από τις ακαδημίες της κινδυνεύει να χάσει η ομάδα της Άρσεναλ από την Μπαρτσελόνα επειδή δεν του έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον 19χρονο, Τσάρλι Πατίτο ο οποίος τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Championship με την φανέλα της Μπλακμπουλ ως δανεικός από την ομάδα του Λονδίνου και η Μπαρτσελόνα φέρεται να θέλει, σύμφωνα με δημοσίευμα της CalcioMercato, να εκμεταλλευτεί την λήξη του συμβολαίου του και να τον υπογράψει.

Ο Πατίτο έχει αγωνιστεί συνολικά δύο φορές με την φανέλα της ανδρικής ομάδας της Άρσεναλ, ενώ την φετινή χρονιά έχει καταγράψει δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 15 συμμετοχές με την φανέλα της Μπλάκμπουλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Μύθος ο Νεϊμάρ έχρισε φαβορί την Αγγλία γιατί έχει παίκτη που δεν έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Ο Ντάλιτς δεν "πούλησε" την Κροατία για 30 εκατ. ευρώ και είναι περήφανος

Μουντιάλ 2022: Οπαδοί της Αργεντινής τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα για τον Εμπαπέ σε εκπομπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK