Μπαρτσελόνα: Πόσο πουλάει τον Φάτι που έχει ρήτρα 1 δισεκατομμύριο

Ο Άνσου Φάτι ήταν τόσο μεγάλο πρότζεκτ για την Μπαρτσελόνα που του είχε βάλει ρήτρα 1 δισ. αλλά η κατάσταση έχει αλλάξει.

Barcelona's Ansu Fati reacts after a missed opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Oct. 29, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Ο Άνσου Φάτι έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2027 κι εντός αυτής της συμφωνίας έχει υπογραφεί ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Το πρότζεκτ ήταν τόσο μεγάλο για τους μπλαουγκράνα που με αυτή την κίνηση ήθελαν να καταδείξουν ότι 20χρονος εξτρέμ θα μείνει για πάντα στο Καμπ Νου.

Ωστόσο, ο καιρός πέρασε και ο Φάτι δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες με τον Τσάβι και το επιτελείο του να τον βγάζουν στη βιτρίνα και μάλιστα μ' ένα ελκυστικό ποσό συγκριτικά με τη ρήτρα. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα όποιος καταβάλει 70.000.000 ευρώ στο κλαμπ, τότε παίρνει τον παίκτη αμέσως. Τόσα φέρεται να θέλει η Μπάρτσα.

Ο νεαρός επιθετικός μετράει εφέτος 21 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ σε 762 αγωνιστικά λεπτά. Μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Έγινε το "μπαμ" με Χουλκ, γίνεται ο διάδοχος του Μπαλοτέλι

Σκάνδαλο: Το Καμερούν απέκλεισε 21 παίκτες από την Κ17, γιατί ήταν μεγαλύτεροι

News 24/7

24MEDIA NETWORK