Νιούκαστλ: "Κυνηγάει" το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λέστερ

Για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον αναμένεται να κινηθεί η Νιούκαστλ το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με το TalkSport, με τον ποδοσφαιριστή να εξετάζεται και από την Μάντσεστερ Σίτι.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Μάχη για την παραμονή στην Premier League δίνει η Λέστερ, όντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού με δύο αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ενδεχόμενος υποβιβασμός του συλλόγου στην Championship θα φέρει μαζικές αποχωρήσεις, με πρόσφατο δημοσίευμα του TalkSport να αναφέρει πως αρκετοί είναι οι παίκτες της που θα απασχολήσουν ομάδες της Premier League.

Ένας από αυτούς είναι ο Τζέιμς Μάντισον, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Νιούκαστλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Άγγλου λήγει με τις "αλεπούδες" το 2024 με τον Μάντισον να έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του ανεξάρτητα από την εξέλιξη της μάχης που δίνει η ομάδα για την παραμονή.

Πάντως, πλην της Νιούκαστλ, στα ραντάρ της έχει τον ποδοσφαιριστή και η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς δεν αποκλείεται στο τέλος της χρονιάς να χάσει τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

Λούκας Μόουρα: Μετά το "αντίο" στην Τότεναμ, άρχισαν οι πρώτες κρούσεις

Γκβάρντιολ: Δύο κορυφαία κλαμπ τον θέλουν αλλά... περιμένει

News 24/7

24MEDIA NETWORK