Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

Να καλύψει το συμβόλαιο του CR7 προκειμένου να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου προθυμοποιήθηκε Γερμανός εκατομμυριούχος, με αντάλλαγμα την μόνιμη συνεργασία και του ίδιου με την ομάδα.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity to score during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ρονάλντο μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ μετακόμισε μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντί του ποσού των 200.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Πορτογάλος, παρά το συμβόλαιό του, καλοβλέπει την επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το κορυφαίο επίπεδο, με δημοσίευμα του FootMercato να τον "φέρνει" στην Μπάγερν, με μυθικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Όλιβερ Καν, έλαβε ένα μέιλ από τον Μάρκους Σον, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του ιστότοπου buero.de, που ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μόναχο.

Για να προχωρήσει σ' αυτή την ενέργεια θέλει και αντάλλαγμα το οποίο δεν είναι άλλο από την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας και του ίδιου με τον σύλλογο.

Μάλιστα, στο μειλ ο Σον εκφράζει την βεβαιότητά του πως ο Ρονάλντο θα πειστεί να έρθει στην Μπάγερν με ένα αρκετά προσιτό ποσό καθώς θέλει διακαώς να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος σταρ απασχόλησε την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον CR7 όμως τότε να επιλεγεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Έρικ Τεν Χαχ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ αποχωρεί έχοντας στην κατοχή του ένα μεγάλο ρεκόρ στο UCL

Λούκας Μόουρα: Μετά το "αντίο" στην Τότεναμ, άρχισαν οι πρώτες κρούσεις

Γκβάρντιολ: Δύο κορυφαία κλαμπ τον θέλουν αλλά... περιμένει

News 24/7

24MEDIA NETWORK