Εμιλιάνο Μαρτίνες: Υπόσχεται μπριζόλες και λουκάνικα στον Μέσι για να πάει στην Αστον Βίλα

Να ψήνει κάθε εβδομάδα και να μειώσει τον μισθό του όσο χρειάζεται είναι διατεθειμένος ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ προκειμένου ο Μέσι να πάει στην Άστον Βίλα.

Argentina's Lionel Messi and goalkeeper Emiliano Martinez celebrate after defeating the Netherlands off penalties during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ AP

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια που σχετίζονται με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Λίο θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αλλά οι Μπλαουγκράνα χρειάζεται να διευθετήσουν πρώτα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την La Liga, ενώ στα χέρια του υπάρχει και η διαστημική πρόταση από την Αλ Χιλάλ.

Την λύση για τον Αργεντίνο σταρ βρήκε ο συμπατριώτης του και "φύλακας άγγελος' της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, προσφέροντάς του... τα πάντα προκειμένου να μετακόμισει στην Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος γκολκίπερ "τρελάθηκε" καθώς είναι διατεθειμένος να ψήνει και να τρώει κάθε εβδομάδα μοσχαρίσιες μπριζόλες και λουκάνικα με τον Λίο, ενώ δεν έχει πρόβλημα να μειώσει και τον μισθό του όσο χρειάζεται.

Πάντως, η Άστον Βίλα, παρά το γεγονός πως σχεδιάζει ηχηρές μεταγραφές για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, δεν έχει στα πλάνα της τον Μέσι.

"...Θα πίνουμε και θα τρώμε asado κάθε εβδομάδα. Θα του ψήνω κάθε σαββατοκύριακο. Ζητώ από τον κόσμο να του φτιάξει σημαιάκια. Θα κόψω και τον μισθό μου, Θα κάνω ότι είναι δυνατόν..."

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: Βρίσκεται σε κόντρα με παίκτη που "χρυσοπλήρωσε" η Γιουνάιτεντ

Παρί: Ο Βεράτι κάνει την ανατροπή, παρά το μεγάλο του όνειρο

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK