Τεν Χαχ: Βρίσκεται σε κόντρα με παίκτη που "χρυσοπλήρωσε" η Γιουνάιτεντ

Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει πλέον η αποχώρηση του Άντονι Μαρσιάλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Τεν Χαχ μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τη συμπεριφορά του.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Έτοιμος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Έρικ Τεν Χαχ, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δεν υπολογίζει και έχει ήδη εισηγηθεί την αποχώρηση τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το RMC SPORT, μεταξύ άλλων, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Τεν Χαχ τόσο για την αγωνιστική εικόνα όσο και για την συμπεριφορά εκτός αγωνιστικού χώρου του Άντονι Μαρσιάλ.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ για την Premier League, ο Γάλλος ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Ο Τεν Χαχ σε δηλώσεις του "κάλυψε" τον ποδοσφαιριστή αλλά το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται πως είναι βαρύ εδώ και καιρό και αναζητείται τρόπος αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως για την απόκτησή του η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της το 2015 το ποσό των 60.000.000 ευρώ, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Μονακό.

Τη φετινή αγωνιστική περιόδο ο Μαρσιάλ έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με την Γιουνάιτεντ με 8 γκολ και 3 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Κλειδώνει τον τίτλο και ολοκληρώνει κομβική ανανέωση

Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK