Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες κατέθεσαν πρόταση μαμούθ στη Νάπολι για τον Κβαρατσχέλια

Πρόταση ύψους 95.000.000 ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Νιούκαστλ στην Νάπολι για την απόκτηση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Την ακριβότερη αγορά Ιταλού ποδοσφαιριστή ολοκλήρωσε η Νιούκαστλ το προηγούμενο διάστημα με την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από την Μίλαν αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ.

Οι καρακάξες συνεχίζουν την τακτική τους και προχωρούν σε στοχευμένες κινήσεις, χωρίς να ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ στα deal τους κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει για χάρη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η CorrieredelloSport, για χάρη του Γεωργιανού η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει στη Νάπολι ένα ποσό κοντά στα 95.000.000 ευρώ και περιμένει την απάντηση της ιταλικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως τόσο ο Βίκτορ Όσιμεν όσο και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δεν πωλούνται.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Η διαστημική πρόταση της Τότεναμ για να κρατήσει τον Κέιν

Παρί: Εκεί στέλνουν δανεικό τον Σίμονς Γκαλτίε και Κελαϊφί αν μείνουν Εμπαπέ και Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK