Ουνάι Έμερι: Ο Ισπανός έκανε παραγγελία το αριστερό μπακ και η Άστον Βίλα δεν του χάλασε χατήρι

Ό,τι θέλει ο Έμερι και μπορεί να το παρέχει η Βίλα ο Ισπανός το έχει. Οι Άγγλοι του έφεραν το μπακ που ζήτησε από την Μπέτις.

Aston Villa's manager Unai Emery gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Wolverhampton Wanderers at Villa Park stadium in Birmingham, England Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Άστον Βίλα έχει διάθεση να επενδύσει και δεν το κρύβει. Τα έδωσε όλα για να φέρει στον πάγκο της τον Ουνάι Έμερι και ό,τι ζητήσει ο Ισπανός και το κλαμπ μπορεί να το καλύψει του το φέρνει στο πιάτο. Ο κόουτς ήθελε αριστερό μπακ. Είχε πρώτο στη λίστα του τον Άλεξ Μορένο της Μπέτις. Η Βίλα του τον έφερε.

Σύμφωνα με τον έγκυρο μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Μπέτις και Άστον Βίλα τα έχουν βρει σε όλα και ανταλλάσσουν τα απαραίτητα έγγραφα. Ο 29χρονος Άλεξ Μορένο θα μετακομίσει στην Αγγλία με το αντίτιμο να φτάνει στα 14.000.000 ευρώ.

Betis' Alex Moreno, right, vies for the ball with Zenit's Artem Dzyuba during the Europa League play off, second leg soccer match between Betis and Zenit at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Feb. 24, 2022. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Ο Άλεξ Μορένο το '22 σε αναμέτρηση με την Ζενίτ AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του αριστερού μπακ με τη νέα του ομάδα δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο πλάγιος οπισθοφύλακας μετράει 19 συμμετοχές με 3 ασίστ, ενώ με την Μπέτις ήταν δεσμευμένος έως το '25.

Το 21/22 ο Άλεξ Μορένο έπαιξε σε 45 ματς μοιράζοντας 5 ασίστ ενώ σκόραρε και 5 γκολ σε 3.392 αγωνιστικά λεπτά. Ο Έμερι έχει τον παίκτη που ήθελε και όλα τα υπόλοιπα από εδώ και πέρα θα φανούν στο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Έχει έτοιμο τον επόμενο Γκβάρντιολ και τον πουλάει πάνω από 20 εκατ. ευρώ

Αντρέα Πίρλο: Έστειλε βιογραφικό σε εθνική ομάδα έκπληξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK