Νιούκαστλ: Θα μπει "σφήνα" στα σχέδια Ρεάλ και Σίτι για Κβαρατσχέλια, υπό μία προϋπόθεση

Για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θέλει να κινηθεί, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και η Νιούκαστλ, με ενδεχόμενη πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου να ευνοεί μία τέτοια κίνηση.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Νάπολι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, κάτι που έχει κεντρισει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Νάπολι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αντί μόλις 11.500.000 από την Ντινάμο Μπατούμι και ήδη η ιταλική ομάδα τον κοστολογεί με ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ.

Για τον γεωργιάνο έντονο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, την υπογραφή του αναμένεται να διεκδικήσει και η Νιούκαστλ.

Αυτό θα συμβεί μόνο αν οι "καρακάξες" πάρουν ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και επομένως εξασφαλίσουν τα έσοδα της διοργάνωσης.

Πάντως, τόσο για τον Κβαρατσχέλια όσο και για τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας, η Νάπολι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πωλούνται και σκοπεύει άμεσα να προχωρήσει σε ανανέωση των συμβολαίων τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Πλην του Μπέλιγχαμ, εξετάζει και άλλον άσο της Ντόρτμουντ

Champions League: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών

Μπενφίκα: Συνεχίζει την παράδοση, κοντά σε wonderkid από τις ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK