Λίβερπουλ: Πλην του Μπέλιγχαμ, εξετάζει και άλλον άσο της Ντόρτμουντ

Την περίπτωση του 26χρονου γερμανού μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζούλιαν Μπραντ εξετάζει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waves after the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για το ερχόμενο καλοκαίρι κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ μαζί με τους συνεργάτες του με τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ να είναι αρκετές.

Πέρα από τον Μπόμπι Φιρμίνο που ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις αλλά και αρκετές προσθήκες.

Βασικός στόχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, όπως έχει ξεκαθαριστεί εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με την περίπτωση του όμως να είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας των απαιτήσεων της Ντόρτμουντ.

Πλην του Μπέλιγχαμ, η Λίβερπουλ φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min, να εξετάζει κι άλλον ποδοσφαιριστή από την ομάδα των Βεστφαλών.

Ο λόγος για τον 26χρονο γερμανό μεσοεπιθετικό της ομάδας, Τζούλιαν Μπραντ ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ντόρτμουντ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Μπραντ με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και πέρα από τη Λίβερπουλ, την περίπτωσή του εξετάζει και η Άρσεναλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα: Συνεχίζει την παράδοση, κοντά σε wonderkid από τις ΗΠΑ

Μουρίνιο: Το "δεν με ενδιαφέρει" για τους αντιπάλους και το "άδικο σύστημα" με ειρωνεία για τη Λάτσιο

Λουκάκου: Τον θέλει ελίτ ομάδα παρά την μέτρια χρονιά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK