Ντάνι Άλβες: Η Πούμας εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και του ζητά ποσό "μαμούθ"

Αποζημίωση ύψους 4.500.000 ευρώ ζητά η Πουμάς από τον Ντάνι Άλβες μετά από τη φυλάκιση του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την MARCA.

FILE - Brazil's Dani Alves listens to a question during a press conference on the eve of the group G of World Cup soccer match between Brazil and Cameroon in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. Brazilian soccer player Dani Alves has been arrested after being accused of sexually abusing a woman in Barcelona it was reported on Friday, Jan. 20, 2023. Police say the alleged act took place on Dec. 31 at a night club in Barcelona. Alves will now go before a judge. The judge will decide on the charges. (AP Photo/Andre Penner, File)
Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ANDRE PENNER

Μόνο δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την πλευρά του Ντάνι Άλβες λίγες ημέρες μετά από τη φυλάκιση του εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό σε μπαρ στην Βραζιλία.

Πλέον, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μετά από τη φυλάκιση αλλά και την αίτηση διαζυγίου που του έκανε η σύζυγος του, έχει να αντιμετωπίσει και την πρώην ομάδα του, Πούμας, η οποία του ζητά αποζημίωση ύψους 4.500.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, η μεξικάνικη ομάδα είχε βάλει ρήτρα στον ποδοσφαιριστή που έλεγε πως θα κληθεί να πληρώσει το παραπάνω ποσό σε περίπτωση που εμπλακεί σε οποιαδήποτε πράξη θεωρείται έγκλημα βάσει της νομοθεσία της χώρας του Μεξικού, ακόμα κι αν η πράξη έγινε στη Βραζιλία.

Μάλιστα, η Πούμας απειλεί τον ποδοσφαιριστή ότι θα πάει στην FIFA αν δεν καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό με τον ίδιο προς το παρόν να μην έχει αντιδράσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Παρά τις προτάσεις, ανανεώνει το συμβόλαιο "σημαίας" της

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα "τρελάθηκε" και έκανε την απόλυτη ανατροπή

Ζιγέχ: Μετά το "φιάσκο", σενάριο τον στέλνει σε πρωτάθλημα έκπληξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK