Ντάνιελ Ποντένσε: Η επόμενη ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Φεύγει από την Αγγλία ο Ντάνιελ Ποντένσε -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Ισπανία.

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Chelsea at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντάνιελ Ποντένσε AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ντάνιελ Ποντένσε συμπλήρωσε τρία χρόνια παραμονής στην Αγγλία και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τους Γουλβς και το Νησί για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει μπει στο στόχαστρο της Μπέτις, ενώ άλλα ρεπορτάζ θέλουν τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ώστε σύντομα να κλειδώσουν τη συμφωνία.

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης οι εκτιμήσεις που γίνονται αναφέρουν ότι το deal θα σφραγιστεί μ' ένα ποσό μεταξύ 8.000.000 και 11.000.0000 ευρώ. Όσον αφορά στις προσωπικές αμοιβές του 28χρονου, τίποτα δεν έχει το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε πως το 2020 ο Ολυμπιακός είχε σπάσει ρεκόρ με την πώληση του Ποντένσε. Οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει τότε, Γενάρης 2020, με τους Άγγλους για 20.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ίντερ: Πουλάει Ονανά και παίρνει δύο τερματοφύλακες

Ρεάλ, μεταγραφές: Δίνει και στον Εμπαπέ πακτωλό χρημάτων

News 24/7

24MEDIA NETWORK