Ρεάλ, μεταγραφές: Δίνει και στον Εμπαπέ πακτωλό χρημάτων

Καλά τα 200.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ τι χρήματα θα πάρει εάν γίνει το μεγάλο deal με την Ρεάλ;

France's Kylian Mbappe sits on the bench at the end of the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από το χαμένο τελικό AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ βγαίνουν στο φως με καταιγιστικό ρυθμό. Σε μία εξαιρετικά δύσκολη, τρομερά περίπλοκη υπόθεση όλοι ψάχνουν να βρουν το φως. Θα πάει ή όχι ο Γάλλος σούπερ σταρ στην Ρεάλ Μαδρίτης;

Το παραπάνω ερώτημα κάθεται πάνω σε τρεις άξονες και περιμένει να απαντηθεί: Παρί, Εμπαπέ, Ρεάλ αποτελούν την τριάδα. Τα ρεπορτάζ μέχρι στιγμής επισημαίνουν πως οι Καταριανοί έχουν πει στον κορυφαίο τους ποδοσφαιριστή πως έχει κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για να αποφασίσει εάν θα μείνει και θα επεκτείνει τη συνεργασία, αλλιώς να φέρει πρόταση τώρα και να φύγει.

Από την άλλη πλευρά κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τους Μαδριλένους και τη διάθεσή τους να καταβάλουν στην Παρί 200.000.000 ευρώ για τον Εμπαπέ. Όλα αυτά σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς ο Πέρεθ και το επιτελείο του σε επίσημο τόνο δεν έχουν πει λέξη για την περίπτωση. Μην ξεχνάμε πως Ρεάλ - Εμπαπέ έφτασαν κοντά στο γάμο άλλες τρεις φορές και στο τέλος ο αρχηγός των Μπλε έκανε πίσω.

Τώρα, εκ των κορυφαίων θεμάτων προς ανάλυση είναι και οι αμοιβές του 24χρονου επιθετικού. Μην ξεχνάμε πως ο Εμπαπέ στην Παρί πληρώνεται με "τρελά" ποσά. Η πιάτσα, λοιπόν, είναι αυτή που διαρρέει ότι η Ρεάλ έχει έτοιμο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Τα ποσά είναι τεράστια και το στόρι αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ίντερ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για αντι- Ονανά

Γιουνάιτεντ: Ανέβασε την προσφορά της για Ονανά, τι ζητάει η Ίντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK