Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πουλάνε οι Γκλέιζερς, μπαίνει μπροστινός ο Μπεκς

Επικεφαλής σε επενδυτικό σχήμα που ενδιαφέρεται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιθανό να μπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Former England soccer player David Beckham arrives to take his seat in the Royal Box before a men's singles quarterfinal match on day ten of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε αγώνα τένις AP

Την εμπλοκή του στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να επιθυμεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των TIMES που αναπαράγει και η MARCA, ο Άγγλος πρώην σταρ του Όλντ Τράφορντ, παρόλο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει όλο το κλαμπ από τους Γκλέιζερς, είναι θετικός σε συζητήσεις με μεγάλες εταιρείες που ενδιαφέρονται για την αγορά της, ώστε να μπει ως επικεφαλής.

Ο Μπέκαμ είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και η ανακοίνωση της οικογένειας Γκλέιζερ, μόνο αδιάφορο δεν τον άφησε, αναφέρει το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε, ότι ο Μπέκαμ ήδη έχει μετοχές στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία μάλιστα έχει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον, αφού σενάρια την έχουν συνδέσει τόσο με τον Λιονέλ Μέσι όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Η πανέμορφη παίκτρια ποδοσφαίρου που του έκλεψε την καρδιά

Μουντιάλ 2022: Πιτσιρικάς "κομματιάζει" Βραζιλιάνο ρεπόρτερ με τις προβλέψεις του για το Σερβία - Βραζιλία

Μουντιάλ 2022: Ο απίθανος λόγος που ο Άμραμπατ άργησε να βγει στο ημίχρονο

News 24/7

24MEDIA NETWORK