Μουντιάλ 2022: Ο απίθανος λόγος που ο Άμραμπατ άργησε να βγει στο ημίχρονο

Πολλά ακούστηκαν για το λόγο που ο Σοφιάν Άμραμπατ άργησε να βγει στο ημίχρονο του Μαρόκο - Κροατία, αλλά ο παίκτης εν τέλει έδωσε την απάντηση.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο προπονητής της εθνικής Μαρόκου έγινε viral στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κροατία, καθώς έφερε μαζί του και τον εσπρέσο του. Ωστόσο, όπως φάνηκε και στο σχετικό βίντεο, ο εκλέκτορας ήταν εκνευρισμένος. Αυτό διότι άργησε να βγει ο Σοφιάν Άμραμπατ.

Ακούστηκαν πολλά όσον αφορά στην αιτία της αργοπορίας του αδερφού του παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Ωστόσο, ο Σοφιάν βγήκε και έδωσε την απάντηση η οποία ήταν απίθανη. Ο Άμραμπατ άργησε να βγει στο γήπεδο επειδή είχε χάσει τις επικαλαμίδες του.

Ο ποδοσφαιριστής είπε μεταξύ άλλων πως έβγαλε τον προστατευτικό εξοπλισμό για να κάνει θεραπεία, αλλά στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να τις βρει, γεγονός που του κόστισε την καθυστέρηση όπως και τα νεύρα του προπονητή του, Βαλίντ Ραγκραγκούι.

Διαβάστε περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον θέλουν δύο ομάδες με τον ίδιο ιδιοκτήτη

Μουντιάλ 2022: Ο διαιτητής πήγε να ελέγξει το περιβραχιόνιο του Νόιερ

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι τυχαίος, είναι... προφεσόρ εθνικών ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK