Η Ατλέτικο πουλάει τον Κούνια των μηδέν γκολ με "τρελό" ποσό στην Premier League

Όλα δείχνουν πως η Ατλέτικο θα ξεφορτωθεί παίκτη από τη μαύρη λίστα του Σιμεόνε με εξαιρετικό ποσό να μπαίνει στα ταμεία.

Atletico Madrid's Matheus Cunha, right, jumps for a header with Brugge's Denis Odoi during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κούνια μετράει μέρες στην Ισπανία AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να πουλήσει τον Ματέους Κούνια. Έναν παίκτη που Ντιέγκο Σιμεόνε μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ευρώπη ήθελε να ξεφορτωθεί απελπισμένα.

Μάλιστα, από τη μεταγραφή αυτή οι Ισπανοί αναμένεται να πάρουν εξαιρετικά χρήματα. Ο παίκτης εκτός απροόπτου θα καταλήξει με απευθείας μεταγραφή στην Γουλβς. Η ομάδα της Premier League ψάχνει επιθετικό και οι άνθρωποί της θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Γι' αυτό άλλωστε, σύμφωνα με το relevo, είναι έτοιμη να δαπανήσουν για τον 23χρονο φορ ποσό της τάξεως των 45-50 εκατ. ευρώ. Ο Κούνια φέτος έπαιξε 17 ματς χωρίς να σκοράρει. Έδωσε δύο ασίστ, ενώ η μεταγραφή του στην Ατλέτικο από την Χέρτα είχε κοστίσει 30.000.000 ευρώ το καλοκαίρι '21.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι αντέγραψε τον Μαραντόνα και εκπλήρωσε την ευχή του μερικούς μήνες πριν από το θάνατό του

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Μπαρτσελόνα: Κλειδώνει με προσύμφωνο παικταρά και μεγάλο απόντα από το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK