Ο Σιμεόνε παίρνει τοπ στόπερ στα χέρια του με ευγενική χορηγία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει κλείσει σημαντική υπόθεση για να καλύψει τα μετόπισθεν το καλοκαίρι.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Όλα δείχνουν πως η Ατλέτικο θα πετάξει από πάνω της τον Κούνια, λαμβάνοντας κοντά στα 50 εκατ. ευρώ από την Γουλβς. Ωστόσο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν βρίσκεται σε φάση μόνο να διώχνει αλλά τακτοποιεί και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του για το καλοκαίρι.

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο πως ο Αργεντινός προπονητής θα δουλεύει από την 1η Ιουλίου '23 με τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού. Ο 26χρονος Τούρκους στόπερ παρά το γεγονός πως η Λέστερ έκανε μεγάλη προσπάθεια να του ανανεώσει το συμβόλαιο, δεν τα κατάφερε και ο παίκτης θ' αποχωρήσει.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους, ωστόσο για να μην μπλέξει το θέμα οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους το καλοκαίρι που ο παίκτης θα είναι επίσημα ελεύθερος, αντί για τον Ιανουάριο, αφού η Ατλέτικο τώρα έχει σκοπό περισσότερο να διώξει.

Ο Σογιουντσού, πάντως, εφέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα με την Λέστερ. Έχει παίξει μόλις τέσσερα ματς. Ένα στην Premier League, ένα στο EFL και τέσσερα με την Τουρκία στο Nations League.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι αντέγραψε τον Μαραντόνα και εκπλήρωσε την ευχή του μερικούς μήνες πριν από το θάνατό του

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Χάλαντ: Μυθικό βίντεο με τον "καημένο" Νορβηγό να περιμένει να τελειώσει το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK