Ντι Μαρία: Τον θέλουν από Τουρκία αλλά έχει πάρει την απόφασή του

Θετικό είναι το κλίμα στις διαπραγματεύσεις του Άνχελ Ντι Μαρία με την Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Σε βαρόμετρο στην φετινή, δύσκολη χρονιά της Γιουβέντους έχει εξελιχθεί ο Άνχελ Ντι Μαρία, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League αλλά και στην τετράδα της Serie A.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο έμπειρος Αργεντίνος εξτρέμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γιουβέντους προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο, με το κλίμα να είναι θετικό αλλά τις εξελίξεις να αναμένονται μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε, πως ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του προτάσεις και από ομάδες από την Τουρκία, με την Γαλατασαράι μάλιστα να προσποθεί να τον κάνει δικό της στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ντι Μαρία έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο οπότε προτεραιότητά του είναι η Γιούβε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δεν ενεργοποιείται η ρήτρα των 50 εκατ. και μένει μέχρι το 2028 κορυφαίο αστέρι της

Μαρσέλο Μπίελσα: Έκλεισε το μεγάλο deal και επιστρέφει στους πάγκους

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

News 24/7

24MEDIA NETWORK