Ντόρτμουντ: Αυτό ζητάει από τον Μπέλιγχαμ μετά τον αποκλεισμό

Την παραμονή του Τζουντ Μπέλιγχαμ μέχρι και την επόμενη χρονιά επιθυμεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Dortmund's Jude Bellingham during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Union Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Michael Sohn)
O Τζουντ Μπέλινχαμ με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Τον αποκλεισμό από τη φάση των 16 του Champions League γνώρισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη Τσέλσι, η οποία μάλιστα παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με μία αρκετά... τσουχτερή 11αδα.

Αυτή δεν αποκλείεται να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς οι μνηστήρες για την απόκτηση του είναι αρκετοί.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης δηλώσεις έκανε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Άγγλου ποδοσφαιριστή πετώντας μάλιστα και μία "βόμβα" για τις προθέσεις της γερμανικής ομάδας.

"...Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου ο Μπέλιγχαμ να παραμείνει στην ομάδα για άλλη μία χρονιά..."

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Μπέλιγχαμ να βρίσκεται σε συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του λήγει το 2025, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ενώ τις προθέσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει και οι γονείς του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Βόμβα των Times, αν φύγει ο Κόντε "ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή

Μπάγερν: Ανανεώνει το συμβόλαιο του μεγάλου άτυχου του Μουντιάλ

Τσέλσι: Πέρασε την Ντόρτμουντ με 11αδα που της κόστισε πάνω από μισό δις

News 24/7

24MEDIA NETWORK