Ντόρτμουντ: Ο ατζέντης του Μουκοκό ενεργοποίησε τη βόμβα

Η παραμονή του Γιουσουφά Μουκοκό στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δυσκολεύει σύμφωνα με τον ατζέντη του Πάτρικ Γουίλιαμς.

Dortmund's Youssoufa Moukoko in action during the German Bundesliga soccer match between Cologne and Dortmund at the RheinEnergieStadion stadium in Cologne, Germany, Saturday, March 20, 2021. (Marius Becker/Pool via AP)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό SATURDAY, MARCH 20, 2021. (MARIUS BECKER/POOL VIA AP)

Η Ντόρτμουντ κινδυνεύει να χάσει ένα από τα καλύτερα ταλέντα της εντελώς δωρεάν. Ο λόγος για τον Γιουσουφά Μουκοκό ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο θα μπορεί να μιλήσει να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς κυρώσεις.

Και το θέμα στενεύει για την Ντόρτμουντ εάν συμπεριλάβουμε και την καθυστέρηση στο θέμα, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, Πάτρικ Γουίλιαμς. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος είπε στο γερμανικό SKY: "Επιβεβαιώνω ότι αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουμε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο".

Αυτά ήταν τα λόγια του μάνατζερ που μπορεί να ασκεί πίεση στους Γερμανούς και ταυτόχρονα, όμως, ανοίγει την όρεξη όλων όσων θέλουν τον 18χρονο επιθετικό και δεν είναι λίγοι: Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν συνδεθεί με τον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Ο βασιλιάς τρελάθηκε και η πιο πλούσια ομάδα τα σπρώχνει για τον "Κβαραντόνα"

Παρασκήνιο, Γαλλία: Ο Μπενζεμά "εκδιώχθηκε" από το Μουντιάλ

FIFA: Νέα καινοτομία, έρχεται το Μουντιάλ Συλλόγων το 2025

News 24/7

24MEDIA NETWORK