Ντόρτμουντ: Ο Μπέλιγχαμ αναμένεται να πει όχι σε τεράστια πρόταση των Γερμανών

Δημοσίευμα αναφέρει πως η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μπέλιγχαμ το οποίο ο Άγγλος θα απορρίψει.

England's Jude Bellingham reacts in front of referee Wilton Sampaio during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σοκαρισμένος AP

Η σκανδαλοθηρική SUN υποστηρίζει σε ρεπορτάζ πως η Ντόρτμουντ θέλει να κάνει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ της αλλά ο νεαρός Άγγλος αναμένεται να απορρίψει την προοπτική αυτή.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι Γερμανοί θέλουν να βάλουν έξτρα πέντε χρόνια στο συμβόλαιο του 19χρονου και να διπλασιάσουν τις αποδοχές του. Κάτι που σημαίνει ότι σ' ένα κόντρα σενάριο απ' αυτό που παρουσιάζει η SUN ο παίκτης θα εκτοξεύσει τις αποδοχές του στις 180.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η συμφωνία που έχει τώρα ο Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ είναι έως το 2025. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ομάδες όπως οι: Λίβερπουλ, Σίτι, Παρί και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Η Ρόμα θέλει παίκτης της Τσέλσι, αλλά κολλάει στο τεράστιο συμβόλαιο

Λίβερπουλ: Η Τσέλσι αργεί την ανανέωση και ο Κλοπ θέλει να κλέψει το παιδί των Λονδρέζων

News 24/7

24MEDIA NETWORK