Ντόρτμουντ: Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν έχει καμία προσφορά

Ο διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Σεμπάστιαν Κελ κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση Τζουντ Μπέλιγχαμ.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup round of 16 soccer match between England and Senegal, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε πάταγο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Πριν από το Μουντιάλ 2022 είχε ήδη ξεσπάσει ντόρος γύρω από τ' όνομα του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος ήταν εξαιρετικός και στο Κατάρ εκτοξεύθηκε.

Εδώ και μήνες όλες οι μεγάλες ομάδες και με πορτοφόλι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του μέσου. Μάλιστα, σ' ένα από τα πολλά δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την περίπτωση αναφέρεται πως η Ρεάλ θέλει να προχωρήσει κι αν το κάνει και το πετύχει πιθανότατα θα πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της.

Σαφώς, χωρίς τη συγκατάθεση της Ντόρτμουντ κι όσο ο παίκτης έχει συμβόλαιο τίποτα δεν πρόκειται να κουνηθεί και ο διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ μίλησε στο Kicker σχετικά με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αποκαλύπτοντας πως ο παίκτης δεν έχει καμία πρόταση:

"Δεν υπάρχουν προσφορές για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ τώρα. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Θα μιλήσουμε με τον παίκτη και την οικογένειά του. Δεν υπάρχει άγχος και καμία απολύτως πρόταση".

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Μούντρικ: Μέρος των χρημάτων της μεταγραφής στους Ουκρανούς στρατιώτες και τις οικογένειές τους

Άρσεναλ: Το τέλειο πλάνο της επίθεσης οπαδού στον Ράμσντελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK