Ο 35χρονος Τσιτσαρίτο αποκάλυψε πως τον θέλει όλος ο κόσμος

Ο Τσιτσαρίτο μένει ελεύθερος από τους Γκάλαξι και σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Los Angeles Galaxy striker Chicharito claps as he watches during the first half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Philadelphia 76ers Tuesday, March 3, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Τσιτσαρίτο σε αγώνα του NBA AP

Σε τρομερή κατάσταση και εξαιρετικά φιλόδοξος είναι ο Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Γκάλαξι και δεν σκέφτεται ούτε για πλάκα να σταματήσει το ποδόσφαιρο κι ας διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του.

Ο πολύπειρος επιθετικός με πέρασμα από τις Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Μαδρίτης (κι όχι μόνο) δήλωσε πως είναι πανέτοιμος ν' αγωνιστεί καθώς το γόνατό του είναι πολύ καλά και επιστρέφει δυνατός για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνει.

"Εξετάζω πρότζεκτ από το MLS, την Ευρώπη, το Μεξικό και την Σαουδική Αραβία" είπε στον Ρομάνο ο Μεξικανός στράικερ για να καταδείξει πως υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και συνέχισε "...επιστρέφω δυνατότερος, πιο πρόθυμος για να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Το γόνατό μου είναι τέλειο..."

Τελευταίος ευρωπαϊκός σταθμός του Τσιτσαρίτο ήταν η Σεβίλλη η οποία τον πούλησε το 2020 στους Λος Άντζελες Γκάλαξι αντί 9.000.000 ευρώ. Η πιο ακριβή μετακίνηση του Μεξικανού έγινε το 2017 όταν η Γουέστ Χαμ τα βρήκε με την Λεβερκούζεν στα 17,8 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ερνάντεζ.

Η ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα αφήνει την Σαουδική Αραβία και "ψάχνεται" για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK