Ο 56άρης Μιούρα ήρθε Ευρώπη και πέτυχε τον πρώτο του μεγάλο στόχο

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ολιβεϊρένσε κατέγραψε στην αναμέτρηση με την Ακαντέμικο Βιζέου ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Καζουγιόσι Μιούρα.

Colombian soccer star Carlos Valderrama, right, shakes hands with Kazuyoshi Miura of Japan, during a reception on Tuesday, Aug. 29, 1995, at a Tokyo Hotel for Wednesday's FIFA all-star charity soccer match.  The event will raise money for Kobe earthquake sufferers.    Valderrama plays for the Pan-American all-stars team and Miura plays for the rest of the World stars team. (AP Photo/Atsushi Tsukada)
Ο Μιούρα με τον Βαλντεράμα (AP PHOTO/ATSUSHI TSUKADA)

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο Καζουγιόσι Μιούρα στα 56 του με την φανέλα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας, Ολιβεϊρένσε.

Συγκεκριμένα ο Ιάπωνας, που αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2022, 17 χρόνια μετά από την απόσυρση του, μετακόμισε ως δανεικός στην ομάδα από την Πορτογαλία και στην αναμέτρηση με την Ακαντέμικο Βιζέου κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή μπαίνοντας ως αλλαγή.

Ο 56χρονος, πλέον επιθετικός που έχει καταγράψει 89 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του με 55 γκολ στη συγκομιδή του είναι ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όντας μάλιστα πρόθυμος να συνεχίσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο.

Θυμίζουμε, ότι πλην της Ολιβεϊρένσε, ο Μιούρα έχει έρθει στην Ευρώπη το 1994 για χάρη της Τζένοα και το 1999 για χάρη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ έχει περάσει και από την Σάντος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

Ο Καμαβινγκά ενός δισεκατομμυρίου στην Ρεάλ Μαδρίτης

Γιουβέντους: Η μυθική αποζημίωση του Αλέγκρι βάζει εμπόδια στην πιθανή επιστροφή του Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK