Ο Αγκουέρο ξεκινά προπονήσεις με την πρώην ομάδα του

Τίποτα δεν κρατά τον Αργεντινό μακριά από το γήπεδο, κοντά η μαγική επιστροφη.

FILE - Argentina's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's second goal from the penalty spot with teammate Sergio Aguero during a Copa America soccer match against Bolivia at Arena Pantanal stadium in Cuiaba, Brazil, June 28, 2021. Barcelona striker Sergio Aguero has on Wednesday, Dec. 15 announced his immediate retirement for health reasons. (AP Photo/Bruna Prado, file)
(AP Photo/Bruna Prado, file) AP

Ο Σέρχιο Αγουέρο φέρεται να ξεκινάει προπονήσεις με την πρώην ομάδα του με απόλυτο στόχο την μεγάλη επάνοδό του στο χορτάρι.

Πίσω στο 2021, λίγο μετά την ένταξή του στην Μπαρτσελόνα, ο Αγκουέρο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ξαφνιάζοντας το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, αφού διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία.

Βέβαια, από ότι φαίνεται δεν έχουν τελειώσει όλα. Οι γιατροί πρόσφατα του μετέφεραν ότι μπορεί να παίξει για μικρό χρονικό διάστημα. Λίγο αργότερα, ο Αγκουέρο ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε, την οποία προπονεί ο παλιός γνώριμός του, Κάρλος Τέβες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σίτι δήλωσε: "Αν με καλέσει ο Καρλο Τέβες, τι περιμένετε να κάνω;"

Η μεγάλη επιστροφή

Τώρα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σέρχιο Αγκουέρο θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις με την Ιντεπεντιέντε , όπου θα αξιολογήσουν αν μπορεί να παίξει ξανά επαγγελματικά".

"Το ιατρικό επιτελείο μου είπε ότι είναι καλύτερο να σταματήσω να παίζω και έτσι τώρα αφήνω την Μπαρτσελόνα και αποσύρομαι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο" είχε δηλώσει ο Αργεντινός όταν αποσυρόταν από το άθλημα, όμως από ότι φαίνεται υπάρχει ακόμα ελπίδα και μάλιστα μεγάλη να απολαύσουμε μαζί με εκείνον το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αγκουέρο μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, όλα ανοικτά με Ιντεπεντιέντε

Ο Άντονι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, η πόρτα ανοίγει

News 24/7

24MEDIA NETWORK