Ο Αμορίμ μπορεί να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή προπονητή, αδιανόητη η ρήτρα της Σπόρτινγκ

Όποια ομάδα θελήσει να πάρει τον Ρούμπεν Αμορίμ θα χρειαστεί να τον κάνει πρώτο στη λίστα των πιο ακριβών μεταγραφών προπονητών στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Αμορίμ μπορεί να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή προπονητή, αδιανόητη η ρήτρα της Σπόρτινγκ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο όσον αφορά στην προπονητική. Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και εξαιτίας του ντόμινο που θα επικρατήσει στην Ευρώπη με τους μάνατζερ το καλοκαίρι τ' όνομά του έχει αρχίσει και παίζει στα ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Ωστόσο, η Σπόρτινγκ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και έχει ήδη κάνει σούπερ δουλειά στο συμβόλαιο του Αμορίμ. Ο 39χρονος είναι "δεμένος" με συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του κι όποιος θελήσει να την σπάσει χωρίς διαπραγματεύσεις αυτόματα θα τον κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι Πορτογάλοι, λοιπόν, έχουν συμφωνήσει με τον Αμορίμ για ρήτρα 30.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η πιο ακριβή απόκτηση μάνατζερ στο άθλημα είναι αυτή του Γκράχαμ Πότερ από την Τσέλσι. Οι Μπλε είχαν αγοράσει τον προπονητή που απείλησαν μετέπειτα με 23.000.000 ευρώ από την Μπράιτον.

Για την ιστορία η Σπόρτινγκ καλά κάνει κι έχει μεγάλη ρήτρα στον Ρούμπεν Αμορίμ αφού πλήρωσε και 10.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπράγκα.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει τη φανέλα και το μετάλλιο: Τα πούλησε η πρώην του

Η Μπάγερν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Ρεάλ και ζητάει αστρονομικό ποσό για να τον πουλήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK