Η Ατλέτικο "τρελάθηκε" και ζητάει αδιανόητο ποσό από την Τσέλσι για τον Ζοάο Φέλιξ

Η Τσέλσι άπλωσε πολλά χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι και πλέον οι ομάδες της ζητούν υπέρογκα ποσά για μεταγραφή.

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Η μανία με την οποία σπατάλησε τα χρήματά της η Τσέλσι από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση έχει ανοίξει την όρεξη των υπολοίπων ομάδων ώστε να πάρουν από τους Μπλε όσα περισσότερα μπορούν. Όπως η Ατλέτικο για παράδειγμα...

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως οι Μαδριλένοι σε περίπτωση που η Τσέλσι θελήσει να προχωρήσει το δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ σε μόνιμη μεταγραφή, τότε θα πρέπει να της καταβάλει 140.000.000 ευρώ.

Το ποσό είναι τεράστιο, μεγαλύτερο δηλαδή απ' αυτό που πλήρωσε η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ για να κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες τελευταία μέρα των μεταγραφών. Το τράνσφερ του Αργεντινού απέφερε στην Μπενφίκα 121.000.000 ευρώ.

Ο Ζοάο Φέλιξ μετακινήθηκε στην Τσέλσι με δανεισμό, αλλά τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του και θ' απουσιάσει.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ που έσπασε την ιερή συμφωνία με την Ατλέτικο

Τι έχει κάνει επιτέλους ο Κανσέλο στον Πεπ; Η Μπάγερν τον πήρε χωρίς να πληρώσει ευρώ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκατ. με έκπληξη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK