Αυτός είναι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ που έσπασε την ιερή συμφωνία με την Ατλέτικο

Δημοσίευμα αποκαλύπτει ποιος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ο οποίος καλούσε νεαρούς παίκτες της Ατλέτικο για να τους πάρει στην Ρεάλ.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως γνωρίζει τον πρώην παίκτη/νυν προπονητή της Ρεάλ ο οποίος έσπασε την ιερή/άτυπη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλησίασε παίκτη ή παίκτες των ακαδημιών της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε ώστε να τους πείσει να αλλάξουν στρατόπεδο.

Πρόκειται για τον τεχνικό της Κ19 της Ρεάλ, Αλβάρο Αρμπελόα ο οποίος φέρεται να έσπασε το απαγορευτικό που είχαν θέσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους για να μην παίρνει το ένα κλαμπ παίκτες από την ακαδημία του άλλου. Ο κανόνας/συμφωνία δεν ισχύει πλέον, καθώς η Βασίλισσα πήρε τον Ζεσούς Φορτέα.

Ο Ζεσούς Φορτέα είναι αμυντικός γεννημένος το 2007 τον οποίο η Ρεάλ έκλεψε από την Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Αρμπελόα, λοιπόν, παρουσιάζεται από το Μέσο πως είναι ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε την αρπαγή του ποδοσφαιριστή, ενώ έχει καλέσει κι άλλους τηλεφωνικά για να τους επηρεάσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, αρνείται τη συγκεκριμένο το σενάριο και κατηγορηματικά μάλιστα. Σε κάθε περίπτωση το μορατόριουμ της ισπανικής πρωτεύουσας διαλύθηκε...

Διαβάστε περισσότερα

Τι έχει κάνει επιτέλους ο Κανσέλο στον Πεπ; Η Μπάγερν τον πήρε χωρίς να πληρώσει ευρώ

Μπάγερν: Πάει για βόμβα 100 εκατ. με έκπληξη του Μουντιάλ

Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ έτοιμοι να την αγοράσουν αντί 8 δισ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK