Ο Άμραμπατ βγαίνει κερδισμένος από τα τρελά ποσά που απαιτούνται για Έντσο και Μπέλιγχαμ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του Μουντιάλ 2022 βγαίνει ευνοημένος στα πλάνα της Λίβερπουλ.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Λίβεπουλ έκανε το μπαμ αγοράζοντας από την PSV τον Κόντι Χάκπο αντί 50.000.000 ευρώ. Τα χρήματα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν πολλά κι έτσι αυτά που μένουν για την κάλυψη του κενού στη μεσαία γραμμή δεν φτάνουν -έτσι λέγεται τουλάχιστον- για κάποιον από τους Έντσο Φερνάντες και Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Έτσι, σύμφωνα με τους Ιταλούς ρεπόρτερ, προκρίνεται εκ νέου η περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ ως εκλεκτού του Γιούργκεν Κλοπ για το κέντρο. Ο Μαροκινός έκανε συγκλονιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο με το εξαιρετικό Μαρόκο και τ' όνομά του έχει συνδεθεί με το Άνφιλντ από καιρό.

Μάλιστα, φημολογείται πως ο Κλοπ είχε φροντίσει να δει τους εκπροσώπους του 26χρονου ποδοσφαιριστή πριν από το Μουντιάλ. Τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης θέλουν τον παίκτη να μπορεί να φύγει από την Φιορεντίνα εάν οι Βιόλα αποζημιωθούν μ' ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Η άψογη Μπράιτον κράτησε 24χρονο παίκτη της που αποσύρθηκε με πρόβλημα στην καρδιά

Γιουνάιτεντ: Θέλει να πάρει κι άλλο παίκτη από την Ρεάλ

Σίτι: Πληρώνει τη ρήτρα και "τρώει" από την Μπενφίκα το διάδοχο του Έντσο Φερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK