Σίτι: Πληρώνει τη ρήτρα και "τρώει" από την Μπενφίκα το διάδοχο του Έντσο Φερνάντες

Η Σίτι είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον παίκτη που προοριζόταν να πάρει τη θέση του Έντσο Φερνάντες στην Μπενφίκα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο χαμογελαστός Πεπ Γκουαρνιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Το πιο καυτό όνομα της μεταγραφικής αγοράς αυτή τη στιγμή είναι ο Έντσο Φερνάντες της Μπενφίκα. Ο Αργεντινός έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα και οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχουν φτάσει σε σημείο πλειστηριασμού, πληρώνοντας χρήματα στους Πορτογάλους πάνω από τη ρήτρα του παίκτη (σ.σ. 120 εκατ. ευρώ) για να τον αποκτήσουν.

Η μπίλια μέχρι στιγμής δεν έχει κάτσει κάπου. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχατε διαβάσει πως οι Μπενφικιστάς σε περίπτωση που χάσουν τον Έντσο, έχουν ήδη εναλλακτικές για να καλύψουν το κενό του και μάλιστα με συμπατριώτες του, άγνωστους στο ευρύ κοινό.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Μαξ Περόνε της Βελέζ, γεννημένος το 2003. Δημοσίευμα στην Αργεντινή, όμως, μπλέκει τα πράγματα αφού παρουσιάζει το Football City Group πανέτοιμο να πληρώσει τα 8.000.000 δολάρια της ρήτρας του 20χρονου για να τον πάρει εδώ και τώρα και να τον κλέψει ουσιαστικά από την Μπενφίκα.

Πάντως, η Βερόνικα Μπρουνάτι που "έσπασε" το θέμα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να μην πάει απευθείας στην Σίτι, αλλά σε κάποιες από τις ομάδες που ανήκουν στο γκουπ. Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς για τον Περόνε έχει γίνει μεγάλος ντόρος μεταξύ των σκάουτ στον κόσμο.

Το σχετικό post της Μπρουνάτι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πελέ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο GOAT το 2009 με μία ατάκα

Πελέ: Αποθέωσε πρώην παίκτη του Άρη που δεν έγινε ποτέ ο "νέος Πελέ"

Το πραγματικό παρατσούκλι του Πελέ δεν ήταν Πελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK