Ο "άνδρας της χρονιάς" μέσα σε ένα χρόνο αλλάζει τέταρτη ομάδα

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα για χάρη της Μπέτις βρίσκεται ο Έκτορ Μπεγερίν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Barcelona's Hector Bellerin attempts a shot at goal during the Champions League group C soccer match between Viktoria Plzen and FC Barcelona at the Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Έκτορ Μπεγιερίν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Τον Έκτορ Μπεγερίν απέκτησε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Μπαρτσελόνα αντί 1.000.000 ευρώ.

Ο ωραιότερος ποδοσφαιριστής της Ισπανίας σύμφωνα με το περιοδικό GQ, παρά το γεγονός πως έχει ήδη καταγράψει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, φέρεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπέτις.

Το συμβόλαιο του Μπεγερίν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο 28χρονος μπακ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ισπανική ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει περάσει και το 2021 από την Μπέτις, ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Αν ολοκληρωθεί τελικά το deal ο ποδοσφαιριστής θα έχει αγωνιστεί μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο σε 4 ομάδες καθώς μέχρι τον Σεπέμβριο βρισκόταν στην Άρσεναλ, εν συνέχεια πήγε στην Μπαρτσελόνα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετακόμισε στην Πορτογαλία για χάρη της Σπόρτινγκ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γκβάρντιολ: Μίλησε με Πεπ και έκανε αποκάλυψη για το μέλλον του

Μπάγερν: Περιμένει στην γωνία την Μπάρτσα και ετοιμάζει το πρώτο "δωράκι" στον Τούχελ

Παρί: Επιστρέφουν δανεικοί που της κόστισαν 76 εκατ. και δεν ξέρει τι να τους κάνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK