Μπάγερν: Περιμένει στην γωνία την Μπάρτσα και ετοιμάζει το πρώτο "δωράκι" στον Τούχελ

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γκάβι περιμένει η Μπάγερν Μονάχου ούτως ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που αυτός μείνει ελεύθερος.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Σε μία αναπάντεχη κίνηση προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου καθώς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν και ταυτόχρονα προχωρησε στην πρόσληψη του Τόμας Τούχελ.

Πολλοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τους Βαυαρούς σε αυτή την απόφαση, με την έλλειψη πειθαρχίας, τις σχέσεις του Νάγκελσμαν με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και τη νέα σύντροφο του γερμανού τεχνικού να είναι κάποιοι από αυτούς.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ έχει στοχεύσει σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πέρα από το γεγονός πως βρίσκεται καιρό στη λίστα της Μπάγερν, αρέσει πολύ στον Τούχελ και αν τα πράγματα κυλήσουν όπως τα θέλει η γερμανική ομάδα, αναμένεται να γίνει "κρούση" για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τεράστιο θέμα με το συμβόλαιο του Γκάβι καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP καθώς και οι νέοι κανόνες της LaLiga, δεν της επιτρέπουν να δηλώσει το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και υπάρχει τεράστιος κίνδυνος ο παίκτης να παραμείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία δεν θα πει "'όχι".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Έγινε άγαλμα δίπλα στο είδωλό του και στον Πελέ

Μπάγερν: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που δεν έλεγαν ούτε "γεια" με τον Νάγκελσμαν

Ιταλία: Ο Μαντσίνι έφερε από... σπόντα παικταρά που δεν είχε ξαναβρεθεί στη χωρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK