Γκβάρντιολ: Μίλησε με Πεπ και έκανε αποκάλυψη για το μέλλον του

Πώς είχε μία συνομιλία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει τι ακριβώς ειπώθηκε, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Leipzig's Josko Gvardiol celebrates after scoring his side's opening goal during the UEFA Champions League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Andreas Gora)
Ο Γβκάρντιολ μετά από το γκολ του με την Σίτι AP PHOTO/ANDREAS GORA

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γιόσκο Γκβάρντιολ με τη φανέλα της Λειψίας τη φετινή αγωνιστική περίοδο ανεβάζοντας έτσι στα ύψη τη χρηματιστηριακή του αξία.

Η καλή χρονιά του με τη γερμανική ομάδα σε συνδυασμό με την εξίσου καλή του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ, με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας, έχουν "αναγκάσει" όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να ασχοληθούν ενεργά με την περίπτωσή του.

Ένα από αυτά είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φέρεται διατεθειμένη να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Έτσι, ο Πεπ δεν έχασε την ευκαιρία μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των 16 του Champions League να συνομιλήσει με τον Κροάτη και να αρχίσει το "ψηστήρι".

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο ίδιος ο Γκβάρντιολ σε δηλώσεις του έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, λέγοντας μάλιστα πως δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

"... Έδωσα συγχαρητήρια στον Πεπ για την πρόκριση και μετά μου είπε κάποια πράγματα αλλά θα ήθέλα να τα κρατήσω για μένα. Όσον αφορά το μέλλον μου, η Λειψία δεν ενδιαφέρεται να με πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για κάτι άλλο..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Βρίσκεται κοντά σε ποδοσφαιριστή που είχε "κλείσει" στην Μπάρτσα

Μπάγερν: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που δεν έλεγαν ούτε "γεια" με τον Νάγκελσμαν

Ατλετικό: Θέλει να "κλέψει" παίκτη της Ρεάλ που μένει ελεύθερος

News 24/7

24MEDIA NETWORK