O Ανρί βλέπει Άρσεναλ για την κατάκτηση του Champions League ,ενόραση, αντικειμενική κρίση ή "μιλούν" τα αισθήματα

Η ομάδα συμμετέχει σε προημιτελικά Champions Legue μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με τον Γάλλο παλαίμαχο δεν θα σταματήσει να "σκαρφαλώνει".

Former France soccer player Thierry Henry arrives for the FIFA Football Awards 2023 at the Eventim Apollo in Hammersmith, London, Monday, Jan. 15, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Στο φετινό Champions League υπάρχει περιθώριο για πολλές εκπλήξεις. Τα ζευγάρια των προημιτελικών δημιουργούν προσμονή για το τελικό αποτέλεσμα στους φιλάθλους, αφού τα ζευγάρια φαίνονται να είναι ισορροπημένα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Ο Τιερί Ανρί λοιπόν κλήθηκε να προβλέψει ολόκληρη την διαδρομή των ομάδων μέχρι και τον τελικό και φυσικά τον μεγάλο νικητή. Ο Γάλλος παλαίμαχος όμως δεν δίστασε να δείξει απευθείας ως νικήτρια ομάδα την Άρσεναλ. Έδειξε το σήμα των "Κανονιέρηδων" και είπε: "Εγώ, ενδιαφέρομαι μόνο για την Άρσεναλ, επειδή είναι μέσα στη διοργάνωση, οπότε θα πάω κατευθείαν με την πρωταθλήτρια. Αντίο, τα λέμε αργότερα".

Η απάντησή του άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους στο τηλεοπτικό πάνελ, αλλά δεν εξήγησε περαιτέρω το σκεπτικό πίσω από την πρόβλεψή του.

Να σημειωθεί πως η Άρσεναλ συμμετέχει στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2010, καθώς και πως ο σύλλογος δεν έχει κατακτήσει ποτέ του το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ορισμός της χρυσής αλλαγής έχει όνομα, κόστισε ελάχιστα και στον τομέα του είναι ο καλύτερος του κόσμου

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο Κάρλο Αντσελότι, δύσκολο task ο επαναληπτικός, αλλά δεν ξεγράφεις την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK