"Next big thing" υπό εξαφάνιση...

Στις 13/12 το Contra.gr σας είχε αποκαλύψει ότι ο Άνταμ Τζανετόπουλος θα έμενε στην ΑΕΚ και δεν θα δινόταν ξανά δανεικός. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, ο παίκτης έμεινε, αλλά είναι σαν μην "υπάρχει" για τον Μανόλο Χιμένεθ. Απορίας άξιον είναι πλέον γιατί το "next big thing" έχει παίξει μόλις έξι ματς φέτος.

"Next big thing" υπό εξαφάνιση...

Μία κακή εμφάνιση σε συνδυασμό με μία γκέλα, όπως η χθεσινή της ΑΕΚ στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ (έστω κι αν είναι αναστρέψιμη) γεννά ερωτηματικά κι απορίες.

Αναμφισβήτητα η Ένωση, φέτος, έχει στάξει τόνους ιδρώτα για να διεκδικεί το νταμπλ στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή καταξίωση μέχρι και πριν από μία εβδομάδα. "Μάχες" μέχρι το 90' για ανατροπές, συνεχόμενα ταξίδια έφεραν κόπωση και τραυματισμούς. Κάποιες απώλειες ήταν στο πρόγραμμα, κι άλλες ξαφνικές όπως των Μάνταλου - Γιόχανσον.

Η συγκεκριμένη κατάσταση φέρνει μπόλικη "δουλίτσα" στον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τα έχει βάλει κάτω και ψάχνει λύσεις πώς να κλείσει "τρύπες" για να μπορεί η ΑΕΚ να μην χάνει την ταυτότητά της, ειδικά τώρα που πλησιάζει η στιγμή που η ομάδα θα κάνει ταμείο για το '17-'18.

Οι συγκυρίες (τραυματισμοί κτλ.) άνοιξαν το δρόμο σε κάποιους παίκτες να πάρουν ευκαιρίες, με το παραπάνω κιόλας, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν ανταποκρίθηκαν στα τεράστια κενά τύπου Σιμόες, Γιόχανσον. Οι απαιτήσεις ως προς την κάλυψη των δύο προαναφερθέντων είναι μεγάλες, αλλά τι να κάνεις; Από τη στιγμή που επέλεξαν και σε πληρώνουν για να κάνεις κάποια πράγματα, οφείλεις να είσαι εκεί. Και στην τελική η ΑΕΚ "τρέχει" τη σεζόν με 15-16 ποδοσφαιριστές να τραβάνε όλο το "λούκι".

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ "ΝΕΧT BIG THING"

Ελάχιστα πριν τελειώσει η σεζόν κι ενώ η ΑΕΚ βγάζει κούραση και συνεχίζει να χάνει παίκτες πριν, μετά και ενδιάμεσα των αγώνων ένας ποδοσφαιριστής... αγνοείται από τα τεφτέρια του Μανόλο.

Ο λόγος για τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Ο "Τζάνε" που δεν είναι πια... ταλεντάκι γιατί έχει πατήσει τα 23, δεν παίρνει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Μόλις 6 συμμετοχές μέχρι στιγμής, κι ενώ ευκαιρίες για να μπει και να παίξει υπήρξαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Τον είδαμε στο "Σαν Σίρο" κόντρα στη Μίλαν να τα πηγαίνει εξαιρετικά, τον είδαμε και στο Κύπελλο να σκοράρει κιόλας. Από εκεί και πέρα, όμως, τίποτα και χωρίς δική του "υπαιτιότητα", καθόσον τραυματίζεται σπάνια.

Κι εδώ είναι το εύλογο ερώτημα, γιατί ο Τζανετόπουλος που αποφασίστηκε να μείνει το χειμώνα και να μη δοθεί δανεικός ( είχατε διαβάσει σχετικά στο Contra.gr στις 13/12), που το 2015 δεν παραχωρήθηκε στη Σεβίλλη (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ έδιναν οι Ανδαλουσιανοί) για να... ριζώσει στην ΑΕΚ και να γίνει ηγέτης της, έχει φέτος... ριζώσει μεταξύ κερκίδας και πάγκου;

Ο Χιμένεθ, όσο συνεχίζει να μην τον... βλέπει, η ΑΕΚ "χάνει" έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις στο γήπεδο, και που αρχικά θα επένδυε πάνω του, γι' αυτό άλλωστε και τον "έδεσε" με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Οι περισσότεροι έχουν παίξει με τον Χιμένεθ, αυτοί φυσικά που δεν λογίζονταν για βασικοί: Γιαννούτσος (4 συμμετοχές), Κλωναρίδης (24 συμμετοχές), Αϊντάρεβιτς (24 συμμετοχές), Λαμπρόπουλος (21 συμμετοχές).

Κι όλα αυτά, ενώ έχουν αρχίσει να ακούγονται... σειρήνες ότι ο Τζανετόπουλος κοιτάζει προς το εξωτερικό το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK