Ο Αντρέ Αγιού επιστρέφει και πάλι στα γήπεδα για λογαριασμό της αποκάλυψης της Ligue 1

Παίκτης της Χάβρης είναι ο Αντρέ Αγιού ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στα γήπεδα λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από την Premier League και την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ghana's Andre Ayew celebrates after scoring his side's first goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Αντρέ Αγιού με την φανέλα της εθνικής Γκάνας AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από την Premier League και την Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκε ο Αντρέ Αγιού.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Γκανέζος φορ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Γαλλία 13 χρόνια μετά από την αποχώρηση του από την Μαρσέιγ, για λογαριασμό της νεοφώτιστης Χάβρης.

Θυμίζουμε πως ο Αγιού έχει περάσει για χρόνια με επιτυχία από την Premier League έχοντας στο ενεργητικό του συνολικά 102 συμμετοχές με 21 γκολ 12 ασίστ ενώ "πλούσια" είναι η παρουσία του και στο πρωτάθλημα της Championship.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες του deal μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Αγιού πάντως να καλείται να βοηθήσει την Χάβρη να παραμείνει στο κόλπο για μία θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης χρονιάς καθώς αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι απολογήθηκε για την "αδικία" που βιώνει ο Μόντριτς

Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος έχει μπει για τα καλά σε "Ρεάλ mode" και μετράει αντίστροφα

"Συμβολαιάρα" με ηγεμονικό salary προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ στον πρώην προπονητή του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK