Ο απείθαρχος Ομπαμεγιάνγκ άναψε ξανά φωτιές στην Ντόρτμουντ!

Λίγες ημέρες μετά την είδηση για την τροφική δηλητηρίαση αρκετών παικτών της, η Ντόρτμουντ υπέστη νέο σοκ, όμως αυτή τη φορά η ευθύνη ανήκει 100% στον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ...

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang makes a fist with closed eyes after he scored his second goal during the Champions League Group H soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Paul White)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang makes a fist with closed eyes after he scored his second goal during the Champions League Group H soccer match between Real Madrid and Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Δεν έφτανε στην Ντόρτμουντ το γεγονός πως θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες βασικών παικτών της στο ματς με την Βόλφσμπουργκ ελέω τροφικής δηλητηρίασης που υπέστησαν στην Ισπανία κατά τη διάρκεια της χειμερινής τους προετοιμασίας , έρχεται λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα να "σκάσει" νέο πρόβλημα.

Αυτό ακούει στο όνομα Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με την διοίκηση των Βεστφαλών να ανακοινώνει επίσημα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως ο σούπερ σταρ της ομάδας έμεινε εκτός αποστολής για πειθαρχικούς λόγους!

Ανάλογο σκηνικό είχε στηθεί και πριν λίγους μήνες, όταν είχε μείνει εκτός αγώνα της ομάδας του ελέω της καθυστερημένης άφιξής του σε προπονήσεις, ωστόσο αυτή τη φορά η αιτία της τιμωρίας ήταν η μη εμφάνισή του στην προπόνηση του Σαββάτου!

"Είχαμε μία σημαντική προπόνηση και ο Ομπαμεγιάνγκ δεν ήρθε, λέγοντάς μας αργότερα ότι το ξέχασε. Υπάρχουν συνέπειες. Ο παίκτης δήλωσε έκπληξη αλλά στη θέση του θα παίξει κάποιος που είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα", δήλωσε ο προπονητής Πίτερ Στέγκερ.

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτή την εξέλιξη αναθερμάνθηκαν αυτόματα τα σενάρια περί αποχώρησής του τον Ιανουάριο, από τη στιγμή μάλιστα που το περασμένο καλοκαίρι έφτανε να προσφέρει μέχρι και 60.000.000 ευρώ για να τον ντύσει στα ροσονέρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK