Ο Αζάρ επιστρέφει σε πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι Ιμπραίμοβιτς, Νεϊμάρ και Μάριο Γκέτσε, εμπνευστής της ιδέας ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα

Ένα πολύ εκκεντρικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με άρωμα από το παλιό και το διαφορετικό έρχεται σύντομα.

Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic, left, and Chelseas Eden Hazard challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Oct. 23, 2016.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο 33χρονος Έντεν Αζάρ αν και αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση, θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, καθώς συμφώνησε να συμμετάσχει στο Kings World Cup που διοργανώνεται στη Βόρεια Αμερική.

Ο πρώην αστέρας των Τσέλσι και Ρεάλ δεν θα είναι ο μόνος, αφού ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας Ρίο Φέρντιναντ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Νεϊμάρ θα συμμετάσχουν επίσης στη διοργάνωση. Ο Αζάρ θα εκπροσωπήσει την Deptostra FC, μια ομάδα που διαχειρίζεται ένας Βέλγος Influencer , ενώ ο Φέρντιναντ θα προπονεί τη δική του ομάδα, όπως επίσης και ο Μάριο Γκέτσε.

Το Kings World Cup ξεκίνησε από τον πρώην Ισπανό αμυντικό της Μπαρτσελόνα Πικέ. Στόχος του είναι να φέρει ασυνήθιστους και ιδιαίτερους κανόνες στο ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες θα παίζουν αγώνες διάρκειας 40 λεπτών με επτά παίκτες σε κάθε ομάδα. Οι αγώνες θα έχουν διαστήματα όπου τα γκολ θα μετράνε διπλά και θα ρίχνεται ένα ζάρι για να καθοριστεί πόσοι παίκτες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο.

Συνολικά 32 ομάδες θα συμμετάσχουν φέτος στη διοργάνωση στο Μεξικό και η προσδοκώμενη επιτυχία του αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του Ισπανού παλαίμαχου.

Διαβάστε περισσότερα

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά αφήνει ελεύθερο τον θρυλικό, μουντιαλικό Οτσόα, εκείνος συνεχίζει δίχως δισταγμούς την καριέρα του κάτω από τα γκολπόστ

Οι αλόγιστες σπατάλες και το τίμημα, οι πλασματικές τιμές και το μέλλον μεταγραφικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK