O Bαλβέρδε είναι το φαβορί και η Marca εξηγεί το γιατί

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό.

Athletic Bilbao's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish league football match FC Barcelona vs Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 4, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Athletic Bilbao's coach Ernesto Valverde looks on during the Spanish league football match FC Barcelona vs Athletic Club Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 4, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE NO PERMITIDO REPUBLICAR

To No 1 φαβορί για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν το λέμε εμείς, το λέει η Marca η οποία αργά το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να καταθέσει την πληροφόρησή της για το θέμα που προέκυψε επίσημα πια μετά την παραδοχή του Ενρίκε.

Ο Βαλβέρδε θεωρείται φαβορί για μία σειρά από λόγους: Εχει παίξει στην Μπαρτσελόνα, ξέρει ποιο είναι το περιβάλλον της ομάδας και έχει πολύ καλή σχέση με τον νυν αθλητικό διευθυντή της ομάδας Ρόμπερτ Φερνάντεθ.

Επιπλέον, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, οπότε η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να διαπραγματευεί με οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον εκλεκτό της.

Το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Βαλβέρδε βέβαια δεν είναι καινούργιο. Φούντωσε πάλι πριν από μερικά χρόνια όταν ο Αντονι Θουμπιθαρέτα επιχείρησε να εξασφαλίσει την υπογραφή του για λογαριασμό της "Μπάρτσα" χωρίς όμως επιτυχία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK