Ο Χάλαντ απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Σαλάχ σε ασύλληπτο χρόνο

Το μεγάλο ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο της Premier League σε 38 αγωνιστικές, μοιάζει ικανός να σπάσει ο Έρλινγκ Χάλαντ από... Φλεβάρη σύμφωνα με τους αριθμούς.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton and Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ασταμάτητος AP PHOTO/RUI VIEIRA

Άλλα δύο γκολ πρόσθεσε στην ξέφρενη πορεία του ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπράιτον φτάνοντας τα 17 συνολικά στην Premier League και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα αργήσει να σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός φορ απέχει 16 γκολ και 27 αγωνιστικές από το να ξεπεράσει το μεγάλο ρεκόρ των 32 γκολ σε μία χρονία στην Premier League (σε 38 αγώνες πρωταθλήματος) που ανήκει στον Μοχάμεντ Σαλάχ από τη σεζόν 17/18 με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τη στατιστική ο Χάλαντ αν συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό, δηλαδή 1.55 γκολ ανά παιχνίδι θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αιγύπτιου μόλις στην 22η αγωνιστική δηλαδή 16 αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Αποβλήθηκε επειδή τίμησε τον εκλιπόντα αντιπρόεδρο της ομάδας του

Ο Ζιγκερνάγκελ σκόραρε, οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ τα έσπασαν και οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αϊτόρ στην κούρσα, ολική ρήξη χιαστού

News 24/7

24MEDIA NETWORK