Ο δημιουργός του Captain Tsubasa σχεδίασε τον Εμπαπέ

Ο δημιουργός του κορυφαίου manga Captain Tsubasa δοκίμασε να αποτυπώσει στο χαρτί τον Κιλιάν Εμπαπέ. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Ο Captain Tsubasa
Ο Captain Tsubasa

Το όνομα Γιουίτσι Τακαχάσι δεν χτυπάει πολλά 'καμπανάκια' σε κάποιον ποδοσφαιρόφιλο, αν και θα έπρεπε. Άλλωστε, ποιος δεν έχει παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο από το κορυφαίο δημιούργημα του Ιάπωνα σχεδιαστή;

Ο δημιουργός του Captain Tsubasa, της περίφημης σειράς manga που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη και καθήλωσε εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον πλανήτη από τη δεκαετία του '80, 'ξαναχτύπησε' με έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνιστής των ιστοριών του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί, αλλά ένας παίκτης που από τα μικράτα του κάνει απίθανα πράγματα με μία μπάλα στα πόδια, ακριβώς όπως ο Τσουμπάσα Οζόρα.

Μάλιστα, όταν τον Νοέμβριο τραυματίστηκε στον ώμο, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία του με τις γάζες και δίπλα μία αντίστοιχη φωτογραφία του Όλιβερ Άτομ, όπως ήταν γνωστός ο πρωταγωνιστής του Captain Tsubasa σε κάποιες χώρες. Ακόμα και ενδυματολογικά, ο Εμπαπέ δεν κρύβει την αγάπη του στο manga.

Το manga θεωρείται εμβληματικό στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και μάλιστα υπάρχουν ακόμα και αγάλματα που έχουν στηθεί στο Τόκιο για τον Τσουμπάσα.

Ο Εμπαπέ είναι κι αυτός μεταξύ των φανατικών θαυμαστών του manga και κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία, δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Τακαχάσι. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν ένα σχέδιο του 58χρονου Ιάπωνα, με το πώς φαντάζεται τον Εμπαπέ στο χαρτί.

Εμείς, πάντως, θα τον βλέπαμε και σε ένα επεισόδιο να κοντράρει την Ιαπωνία σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.


News 24/7

24MEDIA NETWORK