Ο Εμπαπέ έδωσε την "εντολή" να πάει στο Παρίσι ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να έχει συγκεκριμένο παίκτη στο πλευρό του στην επίθεση.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring from the penalty spot his side's third goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ακριβά τα γούστα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θέλει ο Κιλιάν Εμπαπέ να έχει το πλάι του και ειδικά στην επίθεση από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το Παρίσι. Ο Κιλιάν έχει κάνει την επιλογή του...

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ρεπόρτερ Κρίστιαν Φαλκ ο οποίος επισημαίνει ότι ο αρχηγός της Γαλλίας προσπαθεί να πείσει τον Ράνταλ Κόλο Μουανί να επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίπλα δίπλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βέβαια, η μετακίνηση του 24χρονου επιθετικού δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς τον θέλουν κι άλλες μεγάλες ομάδες, ενώ η Άιντραχτ απαιτεί 100.000.000 ευρώ και πάνω. Το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς εκπνέει το 2027, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Άιντραχτ τον είχε πάρει ως ελεύθερο από την Ναντ καλοκαίρι του '22.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Ο Γκαλτιέ που φεύγει μίλησε για το μέλλον του Ράμος στην Παρί

Ηρωική υποδοχή στην Παρτιζάν από τους Σέρβους στο Βελιγράδι

News 24/7

24MEDIA NETWORK